گیربکس

Wiki Article

گیربکس نوار نقاله، مهم ترین نقش را در دستگاه نوار نقاله ایفا می کند. وظیفه گیربکس، انتقال قدرت موتور توسط چرخ دنده ها به دستگاه است.

این تجهیزات در صنایع بسته‌بندی و ماشین‌آلات سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرند. هیدروموتور پیستونی و به دلیل نگهداری آسان برای ایجاد گشتاور قوی در تجهیزات صنعتی استفاده می‌شود.

نوع کاربرد: بررسی نیازهای خاص کاربرد و انتخاب گیربکس متناسب.

گیربکس آویز تنها تفاوت گیربکس آویز با گیربکس هلیکال، چند محوره بودن این نوع از جعبه دنده ها است. این نوع از جعبه دنده ها به دلیل حجم بالایی از روغن به صورت دائمی دارای ظرفیت حرارتی بالایی نسبت به سایر جعبه دنده های هلیکال هستند که در این امر خود باعث بالا رفتن عمر کارکرد جعبه دنده و عدم تخریب زود هنگام دنده ها می‌شود.

توضیح: این استاندارد آلمانی معیارهایی برای محاسبه باربری و تحمل چرخ‌دنده‌های استوانه‌ای ارائه می‌دهد و یکی از استانداردهای مرجع در صنعت چرخ‌دنده‌سازی است.

برای کنترل دور و سرعت از گیربکس کاهنده بین محرک و متحرک استفاده می‌شود. انواع گیربکس کاهنده در چندین تیپ و نوع طراحی و تولید شده‌اند و اکثر فروش گیربکس در بازار از نوع گیربکس کاهنده است.

وجود چرخدنده های مورب، مارپیچ و یا هلیکال در ساختار این نوع گیربکس‌ها، دلیل نامگذاری آنها تحت عنوان گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم است.

این دستگاه به کمک مجموعه‌ای از چرخ‌دنده‌ها، سرعت دوران موتور را کاهش می‌دهد و گشتاور را افزایش می‌دهد تا بتواند بار مورد نظر را با قدرت بیشتری حرکت دهد یا نیروی لازم برای عملکرد آن را فراهم کند.

این گیربکس با کاهش سرعت دورهای موتور، موجب افزایش گشتاور خروجی می شود. گیربکس هلیکال ابعاد کوچک و بازدهی بالایی دارد و به دلیل نحوه قرار گیری چرخ دنده ها دارای استهلاک پایین بوده و کمتر خراب می شود.  بنابراین در طیف گسترده ای از صنایع از جمله صنایع غذایی، صنایع بسته بندی، صنایع فولاد و سیمان، صنایع کاشی و سرامیک، صنایع دریایی، صنایع کشاورزی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، نوارهای نقاله و کانوایر، سنگ شکن ها و کاربری های سنگین، صنایع پلاستیک، میکسرها و تینکرها، صنایع دارویی و صنایع آب و فاضلاب و برخی صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

به عنوان مثال، چرخ دنده های حلزونی در مقایسه با چرخ دنده های مورب مستقیم، انتقال قدرت کارآمدتر و عملکرد بی صداتری را ارائه می دهند.

مقایسه انواع گیربکس: انواع مختلف گیربکس را با توجه به نیازمندی های خود مقایسه کنید.

گیربکس افزاینده: گیربکس افزاینده همان طور که از نامش پیداست، افزایش دهنده سرعت است و گیربکس مکانیکی با نسبت کمتر از یک می باشد که موجب افزایش سرعت خروجی و کاهش گشتاور می گردد.

نام کاربری: رمز عبور: مرا به خاطر داشته باش رمز عبور را فراموش کرده اید؟

منبع انتخاب گیربکس – راهنمای انتخاب بهترین نوع گیربکس صنعتی + پارامتر و عوامل انتخاب گیربکس

Report this wiki page